Heeft Access Consciousness jouw hele leven veranderd? Zou je nog meer willen veranderen? Zou je het fijn vinden anderen in hun kracht te zetten en ze te laten weten wát ze allemaal al weten?

 

Of je nu al je eigen praktijk hebt opgezet als Access Bars® practitioner (beoefenaar/behandelaar) of als facilitator (om het aan anderen te leren), of je wilt dat in de toekomst creëren, deze áller-eerste training  met mede-oprichters van Access Consciousness, Gary Douglas and Dr. Dain Heer, is voor jóu gecreëerd. Om je praktijk uit te breiden, om je leven te verruimen, en te ontdekken wat er nog meer mogelijk is met Access Consciousness en Access Bars...

 

"Je kunt Access Consciousness niet verkópen, je kunt het alleen in je leven gebruiken en daarmee andere inspireren wat er nog meer mogelijk is" - GARY DOUGLAS

 

Weet dat dit een mogelijkheid kan zijn om ermee te beginnen de wereld te veranderen. De Access Bars en jouw Access Bars praktijk zijn een enorme bijdrage om de grote possibiliteit in werking te zetten de beperking, vernietiging en het oordeel op deze planeet te beëindigen - óf, op z'n minst,  te beginnen de wereld waarin we nu leven te veranderen.

 

Je bent al een katalysator voor verandering, is nu de tijd om het ook daadwérkelijk te zijn en het verschil te maken, omdat jij anders bent en mag zijn? Weet dat jij de kracht bent voor een dynamische verandering in de wereld.

 

Wat is er nu nog meer mogelijk?

 

We kijken ernaar uit om met jou in de oneindige mogelijkheden is groots te creëren voor ons allemaal!

 

Let op: Deze class telt mee om je Access Bars Facilitator certificaat te vernieuwen. Maar het is niet nodig om al Bars Facilitator te zijn. Je mag deze class ook al volgen als je 2 classes hebt gevolgd, wanneer dan ook.  

Om Bars Facilitator te worden moet je 3 Barsclasses volgen bij 3 verschillende facilitators. Voor meer info daarover: kijk op de Access Conciousness site


Class schema:
4 januari
7–9PM CST: A Taste of Being an Invitation – met Dr. Dain Heer (dit is in de nacht van 4/5 januari 2 uur nederlandse tijd)
5 januari
9:30AM–5PM (ish) CST: Facilitator Training – met Gary Douglas & Dr. Dain Heer (nederlandse tijd: 16.30 uur - (+/-)00.00 uur)
6 januari
9:30AM–12PM CST: Create Your Access Bars Business – with Access Consciousness staff (nederlandse tijd 16.30- 19.00 uur)
2–5PM (ish) CST: Facilitator Training –with Gary Douglas and Dr. Dain Heer (nederlandse tijd 21.00 uur - (+/-) 00.00 uur)

 

Let op: 7 januari is het ook Global Access Bars Day. Het is geen onderdeel van deze class, maar het zal op dezelfde locatie in Houston, America gehouden worden en wereldwijd gestreamed worden. Dat is voor íedereen. Meer info daarover volgt op de site van Access Consciousness.

 

Eisen van deelname:

2 x Access Bars classes (at any time, in person or streamed)
OR
Be a current BF, CF, AFF or BPF

 

Kosten: 1800 dollar (1587.16 euro)

 

POP (Party Of Possibilities) host Joyce Elshout:

 

Kun of wil je niet naar Houston om deze class te volgen, dan kun je er voor kiezen deze class online te volgen. Je kunt dat in je eentje thuis doen, maar je kunt dit ook in Breda komen doen bij mij als POP host op een groot 55inch scherm.

 

De voordelen van een Party Of Possibilities zijn:

- de host kan online vragen stellen in de class in Houston

-de gezelligheid om met gelijkgestemden deze class te volgen, dus ook met elkaar te "sparren

-er is gelegenheid om tussentijds de Bars uit te wisselen om je hoofd leeg te maken

-op 7 januari kunnen we samen deelnemen aan de Global Bars Day

-er zijn geen extra kosten aan verbonden

 

Voor Access snacks en drinken wordt gezorgd, voor het eten dient iedereen zelf te zorgen. Voor het avondeten is er 's avonds tijd tussen 19.00 uur en 21.00 uur gelegenheid om eventueel in de buurt wat te gaan eten. Er zijn genoeg mogelijkheden in de omgeving. (Je mag natuurlijk ook zelf een boterham meenemen ;-) )

 

Voor wat betreft het class schema:

Aangezien de avondclass van dr Dain Heer (A Taste of Being an Invitation) op een onmogelijk tijdstip valt in Nederland (02.00 uur) hebben Gary en Dain vooorgesteld om in Europa , die class op zaterdag 5 januari om 12.30 uur te starten tot 14.30 uur, dan pauze te houden  (voor lunch) en dan om 16.30 uur te starten met de reguliere les van 5 januari.

De class van 6 januari zal gewoon van half 5 tot ongeveer middernacht zijn.

 

Ga je dit avontuur met mij aan, in Breda?

 

Als je je op de Access Consciouness site aanmeldt voor deze class, kun je doorklikken op de lijst met POP hosts en je hiervoor bij mijn foto opgeven. Lukt dat je niet, dan kun je me altijd even mailen voor hulp!

 

Tot 5 januari, dan??