Access Energetic Facelift Class

 

 

Wat als je een natuurlijke facelift kunt krijgen in plaats dat je je laat opereren of grijpt naar chemicaliën als Botox? De Access Energetic Facelift is een fantastische manier om je gezicht te laten verjongen en de tekenen van veroudering om te draaien. Het is een heerlijk verzorgend en ontspannend hands-on lichaamsproces dat er voor zorgt dat rimpels vervagen, je huid verstevigd en je gezicht en hele lichaam verjongt.

 

Deze unieke techniek maakt gebruik van 30 verschillende energieën die de cel structuur van het gezicht en het gehele lichaam veranderen. Het maakt gebruik van meerdere frequenties die de natuurlijke stroming van energie herstellen in en rond het lichaam.

 

 

Daarbij lost het blokkades en stagnaties op in de energievelden die meestal veroorzaakt wordt door emotie en stress. Doordat de energie weer heerlijk gaat stromen in het lichaam, beginnen de spieren te ontspannen en de huid ziet er jonger uit.

 

Mensen die deze Energetische Facelift hebben ontvangen vertellen over het gevoel van een lift in hun hele leven, ervaren meer energie, stabiliteit en helderheid!

 

Wat kun je verwachten?

Elke behandeling is anders, ongeacht hoe vaak je dit proces hebt laten doen of hebt gegeven. Elke keer zul je weer andere prachtige resultaten zien verschijnen!

 

De Energetic Facelift is veilig voor iedereen, alle leeftijden en goed samen te gebruiken met welke andere behandeling dan ook. De Energetic Facelift doet meer dan alleen rimpeltjes laten verdwijnen. Het lift en verbetert ook je lichaam ook van binnen. De meeste mensen ervaren een signi cant verschil en verbetering na een aantal sessies.


Er zijn geen vereisten of ervaring die nodig zijn voor deze class.
Hoe wordt het nog beter?

Je leert een sessie te geven en ontvangt 2 volledige sessies gedurende de class en je ontvangt een handleiding en een Access Energetic Facelift Manual.
De handleiding bevat informatie over dit proces en de volgorde van de hand posities.

Na voltooiing van deze cursus ben je een Access Energetische Facelift Practitioner, je mag dit proces uitvoeren op anderen en op te nemen in je praktijk.

Dit proces wordt aangeboden in kuuroorden, massage praktijken, anti-aging centers, plastisch chirurgen praktijken en wellness-centra over de hele wereld.

 

 

Planning:

 

Vrijdag 21 februari 2020, locatie: Petrusstraat 41 Breda

Vrijdag 27 maart 2020, locatie: Petrusstraat 41 Breda

Zaterdag 25 april 2020, locatie: Petrusstraat 41 Breda

 

 

Aankomst en registratie vanaf 9.15 uur

Aanvang om 9.30 uur, verwachte eindtijd 17.30 uur

Voor snacks (zoet en zout) en koffie, thee en frisdrank wordt gezorgd

De soep voor de lunch is inbegrepen

 

Kosten:  260,- 

1 januari 2018 zijn de prijzen wereldwijd aangepast

  

Je bent welkom!

 

En staat er voor jou geen gunstige datum in de planning, of wil je dat ik bij jou (in de buurt) een class creëer, die jij dan kan gaan hosten, neem dan contact met me op!. Wat is er voor nodig om voor jou een class te creëren op maat? 

Aanmelden Energetische Facelift Class:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.