Steeds vaker, bijna wekelijks, krijg ik een vraag of verzoek om, als ervaringsdeskundige, te vertellen wat de tools van Access Consciousness, de Access Bars en de Access Body Processen kunnen creëren en doen  voor de ziekte van Parkinson.
 
Dat kan zijn: wat kan het voor mij  als  patiënt doen? Hoe kan ik het toepassen in mijn praktijk of Ik heb een partner of iemand in mijn directe omgeving die de ziekte heeft en hoe kan ik hem/haar, maar ook mezelf helpen dat ik niet in die  zwaarte verdwijn.
 
Daarom nu een Body Process Class waarin je 2 Body Processen leert, die je daarmee zouden kunnen helpen.
 
Gedurende de dag leer je nuttige tools en is er volop gelegenheid om vragen te stellen over dit onderwerp, bestaande vastgezette gedachten, ,ideeën, emoties of andere ballast op te ruimen en te clearen.

 

Het is geen vereiste om deel te nemen aan deze class, dat je al bekend bent met Access Consciousness

 

Wanneer?

ag... van 09.30 uur tot 16.00uur

Waar?

Petrusstraat 41 in Breda

Kosten?

€ 160,00

 

Wil je deelnemen aan deze workshop, vul dan hier het contactformulier in. Geef daarbij ook je telefoonnummer op en geef aan of je al bekend bent met Access Consciousness, Access Bars of andere Access Bodyprocessen en voor welk bodyprocess je je nu opgeeft,

 

Wil je een bodyprocess leren die hier niet bij staat? ?

Staat er voor jou geen gunstige datum in de planning, of wil je dat ik bij jou (in de buurt) een class creëer, die jij dan kan gaan hosten, neem dan contact met me op!. Wat is er voor nodig om voor jou een class te creëren op maat?