Perfectionisme is een leugen die we gekocht hebben. Het is een soort van drugs of verslaving (controle, eten, alcohol, seks enz) die jou het  excuus geven om jezelf onmogelijke dingen op te leggen.

Ben jij bereidt om los te komen hiervan? Kun je begrijpen dat perfectionisme je tegenhoudt om ook ergens aan te beginnen, omdat het eigenlijk altijd al perfect moet zijn  vóórdat je er überhaupt al aan begint.  En zo blijf je in een soort van "loop" hangen ofwel in een cirkeltje ronddraaien. 

Wil jij een andere keus maken?

 

Wist je dat perfectionisme, schaamte en schuldgevoel altijd aan elkaar hangen?

Wil je daar misschien ook vanaf? 

 

Dit process haalt je uit de "loop" waarin je gevangen zit. Geestelijk én lichamelijk trauma kan hiermee veranderd worden. Je kunt uit je eigen opgelegde beperking stappen en het leven met meer gemak beleven!

 

Deze avond ontvang je het proces én je leert het te geven. Je krijgt uitleg en eventuele vragen of blokkades kunnen beantwoord en opgeruimd worden. En natuurlijk ontvang je een beschrijving van het proces en na afloop een certificaat.

Hoe wordt het nog leuker dan dat?

 

Waanneer?

dagavond ... van 19.00 uur tot 22.00uur

 

Waar?

Petrusstraat 41 in Breda

 

Kosten?

€ 85,00

 

Het is geen vereiste om deel te nemen aan deze class, dat je al bekend bent met Access Consciousness

 

Wil je deelnemen aan deze workshop, vul dan hier het contactformulier in. Geef daarbij ook je telefoonnummer op en geef aan of je al bekend bent met Access Consciousness, Access Bars of andere Access Bodyprocessen en voor welk bodyprocess je je nu opgeeft,

 

Wil je een bodyprocess leren die hier niet bij staat? ?

Staat er voor jou geen gunstige datum in de planning, of wil je dat ik bij jou (in de buurt) een class creëer, die jij dan kan gaan hosten, neem dan contact met me op!. Wat is er voor nodig om voor jou een class te creëren op maat?