Access Bars sessie

Ben jij op zoek naar een effectieve methode om je goed te voelen, meer van het leven te genieten, verbinding te maken met rust en vreedzaamheid in jezelf en meer te ontwikkelen in wat jij wilt creëren in je leven? Misschien is Access Bars® dan wat voor jou.

Access Bars® is een eenvoudig, ontspannend proces waarin je alles in je leven kan verbeteren met gemak en plezier. In het ergste geval voel je je alsof je een heerlijke ontspannende hoofdmassage hebt gehad, in het beste geval verandert je hele leven.

Access Bars® heeft al duizenden mensen wereldwijd geholpen om vele aspecten van het leven te verbeteren zoals onder andere slaap, gezondheid, fysieke klachten, gewicht, angst, stress, onrust, humeur, energie, zelfvertrouwen en nog veel meer.

 

Het ‘laten nalopen”van de Bars defragmenteert en herprogrammeert als het ware je gehele energiesysteem en het verwijdert alle rommel en ‘spam’, die bepaalde problemen in stand houden. Je kan het zien als de controle-alt-delete-knop van je computer Zie de Bars als de harde schijf van je computer. Het is letterlijk alles wat je vanuit je verleden hebt opgeslagen. Het nalopen/runnen van de Bars verwijdert bestanden en programma's, zodat deze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen. Het is net zoals je een overtollig bestandje verwijdert van je computer. Wanneer je op de verwijder- knop klikt, dan is het voorgoed verwijderd. Door de Bars-punten op het hoofd licht vast te houden worden de Bars actief. Wanneer de Bars actief zijn, ruimen ze alle beperkende gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen op die je ooit hebt gehad. Nog even over die computer, de bestanden worden verplaatst naar de prullenbak, deze wordt geleegd en dan ontstaat er ruimte. Vervolgens is het heel goed om je computer te defragmenteren. Dat gebeurt dus als je je Bars laat 'runnen'. De hersengolven verlagen daadwérkelijk als je je Bars laat nalopen, je hersenen komen hierdoor in een 'stand' die vergelijkbaar is met diepe meditatie.

Zou je leven niet anders zijn als je vrij was van al deze beperkingen, belemmeringen, blokkades enz.? Het verleden hoeft niet meer zijn weerslag te hebben op de toekomst Het kan bijvoorbeeld zijn dat fysieke klachten verbeteren, maar ook andere gebieden in je leven kunnen veranderen.

 

Hoe verloopt een Bars® sessie?

Tijdens een Bars-sessie lig je comfortabel en ontspannen, gekleed, op een massagetafel of in een relaxstoel en worden de 32 punten (Bars) op je hoofd enige tijd vastgehouden. In totaal duurt zo’n sessie ongeveer 60-75 minuten bij volwassenen, bij kinderen 15-20 min, afhankelijk van de leeftijd. Bij kinderen is de behandelduur afhankelijk aan de leeftijd, bijvoorbeeld bij baby’s is het met ongeveer 20 minuten maximaal gebeurd. Voor de kleintjes is het een optie om de behandeling tijdens hun slaapje uit te voeren. De wat oudere kinderen mogen best, als ze de behandeling niet kunnen ondergaan zonder afleiding, een dvd kijken, als deze mogelijkheid aanwezig is.

 

Effect tijdens de sessie

Door het vasthouden van de Bars/ punten gaat de energie in je lijf beter stromen en laat je

lichamelijke of emotionele ballast (makkelijker) los. Zoals gezegd komen je hersenen in een 'stand' die te vergelijken is met diepe meditatie. Veel mensen voelen het effect lijfelijk; bijvoorbeeld in de vorm van tintelingen in ledematen of door warmte of juist lichte rillingen in het lichaam. Een enkele keer wordt iemand 'zomaar' een beetje emotioneel. Wat iemand er van merkt kan zelfs per vastgehouden punt verschillen. Er zijn ook mensen die er niets van voelen.

 

Wat kan je verwachten nadat je de Bars hebt ontvangen?

Over het algemeen voelen mensen zich ontspannen na een sessie. Alsof er meer rust en ruimte in hun hoofd zit. Iedere Bars-sessie is anders. Het enige dat jij hebt hoeven doen is de tijd nemen en de behandeling ontvangen terwijl je comfortabel ligt te ontspannen. De ruimte die dan ontstaat in je hoofd geeft rust, vrijheid, kalmte enz. Soms ervaren mensen een licht gevoel in hun hoofd, kou of moeheid, maar dat verdwijnt over het algemeen vrij snel. De meest gemelde resultaten zijn onder andere: toegenomen innerlijke rust, betere kwaliteit van slaap, Met staat soepeler in het leven, Het ‘leven’ gaat allemaal makkelijker.

 

Hoelang blijft het effect van de Bars merk/voelbaar?

Een Bars-sessie kan tot zo'n 3 tot vier weken doorwerken. Mensen die de meeste baat hebben van Bars zijn de mensen die het vaker hebben laten doen. Het is jouw keuze.

 

Wanneer zou je je Bars moeten laten doen?

Wanneer je er maar zin in hebt om je supergoed te voelen! Mensen die de Bars al langer hebben laten doen, laten het regelmatig doen. Met zo nu en dan een extra sessie als ze een lastige dag hebben of als ze humeurig zijn.

Laat jezelf een sessie Bars ontvangen en ervaar de rust en ruimte die dit geeft. Met het runnen van de Bars geef je je lichaam weer de ruimte om zijn/haar zelfgenezend vermogen zijn werk te laten doen!

De sessies zijn per persoon en per keer verschillend. Dit geldt ook voor de tijdsduur en voor het effect. Je hoeft niet te vertellen waarom je een sessie wilt en tijdens de sessie hoef je niet te praten, maar het mag natuurlijk allemaal wel! Alles is mogelijk!

Een Bars sessie geeft je in het slechtste geval een heerlijke ontspanning, wat altijd goed is voor lichaam en geest. In het beste geval kan een Bars-sessie het leven voor jou makkelijker, vrolijker en glorieuzer maken. Hoe wordt het nog beter dan dat?

 

Contra-indicaties: geen

 

Ben je nieuwsgierig geworden, bel of mail naar Re-Sparkle!

 

 

Je bent welkom!